Kompania

Historia e jonë

Kompania “Inner Design” specializon në projektimin dhe prodhimin e kuzhinave.
Organizata u themelua nga shtatori i 1995 nga Murat Beshiri, duke krijuar kuzhina të thjeshta.
Tani, përveç kuzhina, kompania jonë gjithashtu prodhon garderoba dhe mobilje banjo të gjitha të dizenjuara sipas dëshirës.
Planet tona për të ardhmen janë rritja e cilësisë, sasisë së prodhimit dhe ndërtimit të një fabrike me standarde evropiane.

Pse Të Na Zgjedhni Neve?

Dizajn Profesional

Sepse ne jemi në trend për produktet dhe të gjitha lloje e detajeve për kuzhinën tuaj dhe për brenda në pergjithësi.

Ideja Të Shkëlqyeshme

Përvjoë të gjatë pune, gjithmonë në trend, shërbim dhe mirëmbajtje të madhe të produkteve tona.

Servis Të Shpejt

Dizajn modern, shërbim të shpejt dhe cilësor, çmime të arsyeshme.