Inspirimi & Partnerët

Worldwide Photos

Vibo,

Vibo spa është formuar më 1980  Italy, një rajon me frymë të fortë sipërmarrëse ku aftësia për të rrezikuar dhe për të inovuar është faktor që dallon menyrën e të bërit biznes në këto toka dhe ka qenë një sinonim i përsosshmërisë në historinë e zhvillit industrial Italian.

E EGGER,

EGGER është nje kompani globale familjare e themeluar në vitin 1961 në Tirol, Austri që prodhon produkte me bazë druri. EGGER përfaqsohet nga 17 vende prodhimi në Europë dhe aktualisht ka 24 zyra të shitjes në gjithë botën.

Teka,

The Teka Group është një kompani shumëkombëshe e themeluar në Gjermani në 1924 dhe e angazhuar në prodhimin dhe komercializimin e produkteve të kuzhinës dhe banjove. Është një pikë referimi Evropiane per lëkura, aspiratorë, kuzhinat dhe furrat.

Logot e Partnerëve

Kerkoni, Gjeni dhe Shijoni Produktet tona

Na NdjekShpërndaje